913 77 391 rune@twineiendom.no

VINDUER og DØRER

VI selger vinduer og dører

Twin Eiendom hjelper deg med totalprosjekteringen av dine vinduskjøp!

Vi er leverandør/installatør av produkter av meget høy kvalitet. Vi skreddersyr løsninger til kunders forskjellige behov.
De siste år har vi bygget opp vårt omdømme og får meget god respons i det norske markedet.

Vi har spesialisert oss på levering og installasjon av bl.a disse produktene:

– Vinduer, dører
– Ytterdører, terrassedører
– Skyvedører, foldedører
– Takvinduer
– Vinterhager

Vil du ha det ferdig installert, eller kun kjøpe produktene, er opp til deg. Ved å velge de ferdige monterte produktene fra oss, har du garantert korrekt montasje. Vår monteringsavdeling er også behjelpelig med demontering og montering av vinduer og dører uansett type.

Våre erfarne kalkulatører er alltid klare til å beregne dine prosjekter, det være seg tre, tre kledd i aluminium, pvc eller aluminium. Gi oss derfor muligheten til å vise deg våre gode løsninger.

Vinduer

Utadslående Trevinduer

Slike vinduer som åpnes utover er ideelle for alle boliger – hus, gårdshus, sommerhytter og leiligheter. Trevinduer i skandinavisk stil tilfredsstiller moderne krav fullt ut. Trevinduer i skandinavisk stil er populære og i stor etterspørsel i norden.

Produsert av oss kjennetegnes trevinduene av høy varme og energisparende egenskaper, miljøvennlighet, høy lydisolasjon og -absorpsjon, ergonomi og holdbarhet i henhold til dens geometriske egenskaper. Våre trevinduer i skandinavisk stil er pålitelige og tåler kraftige temperatursvingninger.

Tre vinduer med aluminium. Om du velger massivtre vinduer til din bolig eller tre/alu-vinduer, det kommer helt an på din smak og boligtype.

Flere og flere av kunder velger vinduer og dører utført i tre-aluminium, og det er der flere forskjellige grunner til. Selve ideen med at fremstille vinduer og dører i en tre-aluminiumskombinasjon er ganske enkelt, at vi her kombiner de gode, naturlige og varm egenskaber fra treet med aluminiummet, som er værbestandig og ikke til tider skal vedlikeholdes. Aluminium kan males i alle RAL farger.

Skandinaviske vinduer: åpningssystemer

180° Toppsving
Åpnes fra bunnen opp, og kan vendes i 180°, noe som er praktisk for rengjøring av vinduenes utsider. Håndtak leveres i en rekke former og størrelser. De plasseres horisontalt i bunnen av rammen og gjør det enkelt og praktisk å åpne og lukke for ventilasjon.

90° Toppskyvevinduer
Dette systemet er nyttig når du skal åpne og vaske glasset på utsiden.
Denne åpningsmekanismen gir maksimal luftstrøm inn i rommet når det skal luftes.
Vinduet følger med vinduhåndtak.

180°  Sideskyvende
Den moderne åpningsmekanismen gjør det lett å rengjøre disse vinduene. Vinduene er ekstremt populære i høyblokker og de brukes helst hvor begrensninger ikke tillater vinduer som vender inn- eller utover.

90° Sideskyvende

En ny type vindu som er åpen, vakker og enkel å rengjøre.

Spesielt populær i boligblokker.

Top hung
Er enkel å åpne nedenfra og opp.
Den kan leveres med gamle «whirligig»- beslag eller håndtak og eksterne galvaniserte vinduhengsler.

 

Sideåpning
Dette er et tradisjonelt vindu med hengsler på sidene som kan utstyres med ‘whirligigs’ eller håndtak. Det kan dekoreres med galvaniserte, hvite eller dekorative henglser.

Fastkarm vinduer
Består av en ramme og glass. Et slikt vindu kan ikke åpnes, og det brukes hovedsakelig innendørs, i et rom hvor det er mer enn to vinduer; de kan også brukes som butikkvinduer som matcher andre eksisterende vinduer eller dører.

Innadslående trevinduer
Trevinduer europeisk standard tykkelse på 68 eller 92 mm. Gitt at energi er begrenset, og hvert år blir dyrere, utstedelse av rimelig forbruk blir haster.
Øke kostnaden til oppvarming bygninger. Å reducere kostnaden, kan vi tilby et vindu, som har en høy varme isolasjon egenskaper.

Takvinduer
Tysk Roto takvinduer leveres med to valg av materialer, avhengig av formålet av rommet, interiøret i rommet, og kundens smak. Roto takvindu produsert i stabil utførelse med god motstandsdyktighet mot vann og vind. Vinduet er utstyrt med en gummipakning som transporterer bort kondens. Tredelene er målt med to lag miljøvennlig akrylmaling. Vindushåndtaket muliggjør låsing i tre posisjoner, og en barnesperre bidrar til økt sikkerhet. Det er også mulig å rotere vinduet 180 grader for å forenkle vasking på utsiden.

DØRER

Eksterne dører – består av limtre av furu, en glasspakning og en isolasjonsplate. Dørens bredde er 68 mm; døren kan leveres malt, lakkert og dampet. Vi produserer dørkarmer i aluminium og tre, med justerbare hengsler og låser med låsenåler på tre steder. Kunden får velge en dørmodell ut av standard og skreddersydde design.

Enkelt ytterdører

Doble ytterdører 

 

Terrassedører

Skyvedører

Skyvedører glir på forseglet kulelager, som gjør det enkelt å åpne og lukke døren selv i større dimensjoner. Når håndtaket vris opp, flytter døren seg ut og vekk fra tetningslisten. Deretter glir døren lett opp og igjen, samtidig som den kan sperres i alle stillinger. Når døren lukkes igjen, trekkes den inn mot tetningslisten slik at den beskytter maksimalt mot trekk, vind og regn.

Foldedører

Foldedører er praktiske innerdører som ikke tar opp plass og som passer i en trang hall eller som en diskret avdeler for to rom. Foldedører åpner rom på en spesielt elegant og effektiv måte. Alle dører foldes på en plassbesparende måte og glir praktisk til siden. Slik kan alle rom åpnes fullstendig, ved å ta i bruk hele bredden, gir dette en bred tilgang til terrassen. Kan også benyttes i forretningsbygg for effektiv oppdeling av kontorer og konferanserom. Systemet har isolasjon i terskel som hindrer kundebro samt eliminerer faren for glatt underlag.