913 77 391 rune@twineiendom.no

REFERANSER

Tilbakemelding på ”Mitt anbud.no”

Paneling av kjeller, gulv og tak

Arbeidet er absolutt utført etter forventningene:-) Dyktige og hyggelige arbeidere, og vi er svært fornøyd med resultatet!

Åse Hanne og Arne Kristensen, Stokke

2 etasjes enebolig fra -58 trenger nytt tak

Meget godt fornøyd med kvaliteten på det utførte arbeidet. Konkurransedyktig pris, hyggelige arbeidsfolk som også ryddet pent opp etter endt oppdrag.

Kjell Egil Bakken, tønsberg

Pergola

Var veldig veldig fornøyet flott jobb kom til avtalt tid , kunne ikke være bedre.

Anne Lise Granhaug, Sandefjord

Taktekking – 2-mannsbolig

Etter flere anbud, valgte jeg Twin Eiendom til å legge nytt tak, bytte takrenner og sette inn Veluxvinduer. Firmaet utførte et meget bra arbeid. Pris for arbeid og materialkostnader ble skrevet i en detaljert kontrakt, som begge parter underskrev. Prisen på arbeidet var dessuten meget konkurransedyktig i forhold til de øvrige anbudene. Vi ble også enige om noen endringer underveis, som ble utført uten store endringer i prisen.

Helge Rakaas, Tønsberg

Meget bra takjobb!

Vi fikk lagt nytt tak på gammelt hus i september 2012, og var svært godt fornøyd. Kommunikasjonen med firmaet i forkant av arbeidet var hyggelig og kompetent, arbeidet ble utført helt etter våre ønsker, og prisen var svært konkurransedyktig. Gutta ryddet veldig godt opp etter seg. Vi var ikke til stede da jobben ble utført, men dette skapte over hodet ingen problemer. Anbefales!

Ingrid og Bjørn Blokhus, Tjøme

Nytt tak – ny papp, lekter og glassert takstein

Kom til avtalt tid og gjorde en meget god jobb med legging av glassert takstein på mitt hus. Taket er stort med mange vinkler, så det krever kunnskap om hvordan det skal gjøres. Perfekt resultat. Hyggelige og servicevennelige Litauere som ryddet skikkelig opp etter seg hver dag. Kan absolutt anbefales.

Torgeir Strupe, Horten

Bytte to vinduer og kledning

Jobben ble nydelig utført av to hyggelige karer fra Baltikum. De var nøyaktige, og finishen ble super! De samlet rivningsmaterialene som avtalt, og ryddet pent opp etter seg under stillas, rundt sagplassen og div. småsøppel som hadde spredd seg litt. Firmaet ble valgt etter å ha mottatt fem tilbud her på mittanbud, og fakturabeløp ble som avtalt. Ingen forsøk på å påberope seg ekstraarbeider, da jobben var godt spesifisert i tilbudsfasen.

Ronny Glåmen, Re

Snekkerarbeid

Kjempefint utført arbeid,ferdig til rett tid,nøye og flinke til og rydde etter seg.

Randi Lisbeth Svendsen, Sandefjord

Tilbygg

Nøyaktig godt fagmessig utført jobb, ryddig .Kan anbefales til både stort og smått oppdrag. Twin Eiendom gjorde tilbygg med trapp pluss montasje av nytt kjøkken og en del mindre oppdrag.

John Arvid Rasmussen, Tønsberg

Montering av IKEA-kjøkken, samt mindre snekkerarbeider

Vi er veldig fornøyde med jobben som er utført. Også ekstra-arbeid som dukket opp underveis ble gjennomført på en fin måte.

Tommy Larsen, Hof

Platsbyggd garderob/förvaring

Snabbt svar här på “Mitt anbud”, och firman var snabbt igång med projektet. Väldigt professionellt utfört arbete, och väldigt hänsynsfulla snickare! Anbefaler Rune och hans snickare varmt!

Lisa Centerlund, Sandefjord

Skifte av tak på hytte i Sandefjord

Twin eiendom ble engasjert i forbindelse med skifte av tak (fra shingel til takplater). Jobben ble gjennomført innenfor rammen av tilbudet, kommunikasjonen var god hele veien og uforutsette utfordringer ble håndtert veldig greit når de dukket opp. Arbeidsplassen ble holdt ryddig, og arbeidet ble gjort på en god måte. Vi er veldig godt fornøyd med gjennomføringen, og har på bakgrunn av vår erfaring ingen problemer med å gi bedriften vår anbefaling.

Gunnar Ogwyn Lindaas, Sandefjord

KONTAKT OSS

Sette opp Pergola etter tegninger

Holdt tidsfristen, god kvalitet på utført jobb og det var strøkent etter dem når de var ferdig med jobben. Utført jobb til avtalt tid.

Roar Lindstad, Nøtterøy

Skifte kledning

Kjempebra utført jobb! Flotte detaljer, som virkelig hevet fasadens utseende! Vil absolutt anbefale TWIN EIENDOM til alle. Detaljert faktura, ingen ekstra påslag utover avtalt pris. Hyggelige folk som var lette å få tak i og kommunisere med. Veldig bra opprydding etterpå! Null rot!

Anny Wolden, tønsberg

Ny kledning

Meget pent arbeid utført, kan anbefales

Gunnar Øines, Sandefjord

Snekkerarbeide

Vi har ved to anledninger de siste par årene benyttet Twin eiendom til ganske omfattende oppgaver, utskifting av tak,takrenner og lister et år og total utskiftning av ytre panel i år, begge deler på sommerhuset. Det håndverksmessige resultat er meget godt, prisen meget anstendig og samarbeidet med entreprenørenog hans medarbeidere har vært en fornøyelse. Vi kan uten forbehold anbefale firmaet !

Ingrid og Bjørn Blokhus

Hyttetak

Jeg vil gi min beste anbefaling til TWIN Eiendom for renoveringen av mitt hyttetak. Nytt rennesystem og ny shingel på hyttetak. Nytt rennesystem og ny shingel på den gamle. Arbeidet ble nitid utført til minste detalj, raskt og fagmessig. Ryddet pent etter seg. Meget sympatiske engelsktalende latviere.

Hans Fredrik Hotvedt, Nøtterøy